Λευκάδα Αθήνα Νότια Προάστια Λευκαδα Χίος | Melekos Health Club

Λευκάδα

Λευκαδα

Στην Λευκάδα της μοναδικής ομορφιάς, δημιουργήσαμε έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό γυμναστικής. Η πολυτέλεια των εγκαταστάσεων, η αφοσίωσή μας στην επιστήμη της σωστής για το σώμα γυμναστικής (fitness) και στο ευ ζην, δημιουργούν τη νέα εμπειρία διασκέδασης, άσκησης και αναζωογόνησης. Μέσα στο εμπορικό κέντρο City, θα βρείτε το Melekos Health Club εξοπλισμένο με τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας, τα φιλικά στο σώμα μηχανήματα αντιστάσεων, το Perfect slimming, Πισίνα, Παιδότοπο, Καφέ και άνετο parking. Οι πιστοποιημένοι και έμπειροι trainers θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να χρησιμοποιήσετε χωρίς τραυματισμούς και κόπο όλους τους μυς του σώματος, να πετύχετε τους στόχους σας και δείτε τη γυμναστική αλλιώς, όπως θα έπρεπε.

Δωρεάν Δοκιμή Ομαδικα προγραμματα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Ομαδικά Προγράμματα

Μοναδικά προγράμματα σχεδιασμένα από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως οργανισμούς Group Fitness σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εκγύμναση. Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες απογειώστε τη διάθεσή σας για ζωή στα ύψη.

Αερόβια Άσκηση

Απολαύστε την αερόβια άσκηση σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως ποτέ άλλοτε. Ταξιδέψτε στα ποιο διάσημα πάρκα του πλανήτη και ασκηθείτε ταυτόχρονα , με τα πιο καινοτόμα προγράμματα αερόβιας άσκησης . Περιηγηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σερφάρετε στο ίντερνετ καθώς γυμνάζεστε!

Μυική Τόνωση

Πολυτελείς άνετοι και καθαροί χώροι, εξοπλισμένοι, με εργονομικά σχεδιασμένα μηχανήματα με βάση τη βιομηχανική του ανθρώπινου σώματος. Εξασφαλίζουν το απόλυτο 100% της εκγύμνασης των μυών μηδενίζοντας τις πιθανότητες τραυματισμών!

PLAY GROUND

Ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος θα απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά σας καθώς απολαμβάνετε την άσκησή σας.

Αδυνάτισμα

Το απόλυτο πρόγραμμα διαμόρφωσης σώματος και αδυνατίσματος είναι εδώ για να αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σύμβουλοι με άρτια επιστημονική κατάρτιση σας οδηγούν βήμα προς βήμα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στο νέο σας εαυτό!

PERSONAL TRAINING

Οι Personal Trainer μας είναι οι κορυφαίοι των κορυφαίων. Εφαρμόζουν τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους και σχεδιάζουν, με βάση τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες, τα προγράμματά που σας προκαλούν, ενθουσιάζουν και μεταμορφώνουν!

Ελληνικοί Χοροί

Τα προγράμματα χορών μας, είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να παίρνουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αποκτώντας ικανότητες ζωής. Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής ενασχόλησης είναι η αυτογνωσία, η ενδυνάμωση και η αυτοπεποίθηση μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον!

SWIMMING POOL

Η άψογα διατηρημένη πισίνα μας είναι ότι καλύτερο για να κάνετε προπόνηση στο νερό, και να συνδυάσετε προπονητικά πρωτόκολλα με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του club.

Parking

Άνετοι ιδιωτικοί χώροι για τη στάθμευση του οχήματός σας ώστε για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

WIFI

Πιο ισχυρό από ποτέ, το WiFi μας είναι τώρα διαθέσιμο σε κάθε γωνιά του Club. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να περιηγηθείτε στο internet, να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή βίντεο, ενώ μπορείτε να ασκηθείτε.

Δωρεάν Δοκιμή Book a Class

Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ – 11:30 μ.μ
Σάββατο 8 π.μ- 10:00 μ.μ
Κυριακή κλειστό

Διεύθυνση

Εμπορικό Κέντρο City, Καραβέλα 34

Τηλέφωνο

2645024803
Διευθυντής: 
Γιάννης Ρεκατσίνας
MELEKOS HEALTH CLUB, Καραβέλα 34, Λευκάδα